0%
Υλικά για το ιδανικό βράσιμο 250γρ Μαύρες Φακές Ελλάδος, 1 ξερό κρεμμύδι, 1 φύλλο δάφνης,
1/2 κγ αγριο κύμινο
Συνταγή
Υλικά για σαλάτα2 ντομάτες κομμένες κυβάκια
2 φρέσκα κρεμμύδια ψιλοκομμένα
1/4 μάτσο μαϊντανό
2 κσ φρέσκο δυόσμο
1 κσ ρίγανη ξερή τριμμένη
30 ml βαλσάμικο ξύδι
100g ελιές ροδέλες
100 g μαλακό τυρί κατσικίσιο
1 κγ 16 βοτάνα & μπαχαρικά (Φιλεντέμ)
150 ml ελαιόλαδο
Τα υλικά (για το βράσιμο) τα ρίχνουμε σε κατσαρόλα με 900ml νερό για 15 λεπτά. Στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μπωλ προσθέτοντας τα υλικά για τη σαλάτα. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.