0%

Filedem
μενου

10

Οκτώβριος

Καύκαλα Χανίων

Ντάκος
Ελαιόλαδο
Τριμμένη ντομάτα
Ρίγανη
Άγρια κάπαρη Τήνου
Αλάτι (όσο θέλουμε)
μπόλικο ξύγαλο Κρήτης

Περνάμε ελαφριά κάτω από τη βρύση τον γνήσιο Ντάκο - γόνδολα (αλεσμένο σε πέτρα, ψημένο σε πέτρα, κομμένο στο χέρι) και το τινάζουμε να φύγει το νερό. Του ρίχνουμε από πάνω αρκετό ελαιόλαδο και αφού το πιει προσθέτουμε τριμμένη ντομάτα, ρίγανη, Άγρια Κάπαρη Τήνου, αλάτι (όσο θέλουμε) και μπόλικο ξύγαλο Κρήτης.
Συνοδέψτε τη χιλιονόστιμη σαλάτα με Κρητική Ρακί!
 
Καλή Όρεξη!