0%

Filedem
μενου

Κουλούρι Κάσου

Previous
Next

Χωρίς προσθήκη ζάχαρης.
Κασιώτικη συνταγή 100 ετών που ξεπερνά κατά πολύ όσα συνήθως παράγει ένας μικρός και αγνός τόπος. Είναι φτιαγμένο από σταρένιο αλεύρι ολικής άλεσης, γλυκάνισο, γαρύφαλλο, κανέλα, πιπέρι, σουσάμι, μαγιά και αλάτι. Είναι διπλοφουρνιστό, κατάλληλο για κολατσιό, καφέ ή τσάι. Επειδή εκείνα τα χρόνια η ζάχαρη ήταν δυσεύρετη, οι νοικοκυρές κατάφεραν μέσα από συνδυασμούς μπαχαρικών, να πετύχουν μια γλυκιά γεύση σε κουλούρι.